مقالات مرتبط

مواد تشکیل دهنده عسل

مواد تشکیل دهنده عسل

آب : 18 درصد

- قند : حدود 95 تا 9/99 درصد عسل را قندها تشکیل میدهند عسل را قندهای ساده و مرکب تشکیل داده اند.

قندهای ساده: مانند گلوکوز و فروکتوز که حدود ۸۵ تا ۹۵ درصد ازعسل را تشکیل می دهند .

قندهای مرکب : مالتوز، ساکاروز و لاکتوز از دو قند تشکیل شده اندو................

روشهای تشخیص نسبي عسل طبیعی

روشهای تشخیص نسبي عسل طبیعی

شهر هاي بزرگ مثل تهران معمولا عسل بصورت بسته بندي در فروشگاهها عرضه ميگردد.

در تهيه عسل بايستي سعي در كيفيت باشد از لحاظ عطر و بو ومزه و همچنين از برند هاي مورد تاييد اداره نظارت بر مواد غذايي تهيه شود و همچنين از اشخاص مورد اطمينان تهيه شود و در نهايت خلوص عسل را آزمايش تعيين ميكند ......................